Ons motto:
Kan niet bestaat niet!
Kwaliteit in isolatie en steigerbouw
Ons motto:
Kan niet bestaat niet
Meer informatie
Ons motto:
Kan niet bestaat niet!
Meer informatie
Ons motto:
Kan niet bestaat niet!
Meer informatie
Previous
Next
Franssen Groep

Voor al uw isolatiewerk en steigerbouw

Al sinds 1971 is Franssen Groep Isolatie & steigerbouw hét bedrijf voor al uw isolatiewerkzaamheden. Gevestigd in Boven Leeuwen met meer dan 80 medewerkers zijn wij wereldwijd actief in het isoleren van onder andere schepen, fabrieken, motoren en filtersystemen. Met de juiste isolatie gaat er zo min mogelijk energie verloren en zijn uw ruimtes en medewerkers beschermd tegen zaken als geluidsoverlast en brand. Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende sectoren en kiezen stuk voor stuk voor kwaliteit. In alle opzichten.

Kan niet bestaat niet

Franssen Groep is ervaren in alle diensten op het gebied van isolatie. Van scheepsisolatie en brandveilig maken tot het isoleren van leidingen en kanalen in de utiliteit en industrie. We zijn ook gespecialiseerd in het maken van isolatiematrassen en geluidsomkastingen. Wilt u meerdere diensten bij één partij onderbrengen? Veel opdrachtgevers maken gebruik van ons turn-key totaalpakket op het gebied van demontage, steigerbouw en conserveren. Ook al is uw vraag of situatie niet standaard, we zorgen altijd voor een passende oplossing.

Totaaloplossingen voor complete projecten

Dankzij de brede knowhow en ruime ervaring van onze medewerkers en betrouwbare partners, besteedt u met een gerust hart uw (renovatie)projecten aan ons uit. Of het nu gaat om advies en projectbegeleiding, demontage of steigerbouw of de tracing van leidingen en het aanbrengen van isolatie. Met onze turn-key oplossingen nemen we uw complete project en daarmee al uw zorgen uit handen.

Steigerbouw

Met steigers werkt u veilig en goed op elke gewenste hoogte

Steigerbouw

Isolatie van jachten, passagiersboten, tankers en zeeschepen

Steigerbouw

Van schoorstenen tot steenovens en van koelcel tot fabriekshal

Steigerbouw

Voor de brandveiligheid van leidingen, kanalen, kabels en machines

Steigerbouw

Minimale condensatie en ijsvorming. Maximaal energiebehoud en rendement

Steigerbouw

Geluidsomkastingen en andere vormen van akoestische isolatie

Steigerbouw

Neem een kijkje in ons portfolio van gerealiseerde projecten

Steigerbouw

Vakmanschap en aandacht. Dat is Franssen Groep Isolatie & steigerbouw

Optimale Isolatie
Franssen Groep verzorgt de isolatie van alle ruimtes tussen -50°C en +1000°C. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kantoren, fabrieken, koelcellen en ziekenhuizen. Met behulp van de beste materialen maken we plafonds en wanden geluidsdicht en brandwerend. We zorgen ervoor dat airco-systemen, cv-installaties en machinekamers zo goed mogelijk geïsoleerd zijn, zodat energie behouden blijft en uw medewerkers veilig en prettig kunnen werken.
 • Scheeps- & jachtisolatie
 • Thermische isolatie
 • Brandwerende applicaties
 • Isolatiematrassen
 
 • Koude isolatie
 • Isolerende coatings
 • Akoestische isolatie
 • Utiliteitsisolatie
Optimale Isolatie

Steigers zijn een onmisbaar hulpmiddel om werkzaamheden op hoogte te kunnen uitvoeren. Zowel in de bouw als de industrie levert en monteert Franssen Groep betrouwbare en veilige steigers, waarmee u en uw medewerkers op elke gewenste hoogte en ook op ogenschijnlijk onbereikbare plaatsen prettig en veilig kunnen werken.

Wij zijn steeds op zoek naar de beste en meest efficiënte oplossing voor uw bouwproject of situatie. Afhankelijk van de werkzaamheden die erop uitgevoerd moeten worden, plaatsen wij een passende en veilige werkplek op hoogte. Wij leveren de kwaliteit die van u verlangd wordt: een goede en veilige steiger die zich in tijdwinst terugverdient.

Leidingisolatie

Isolin is gespecialiseerd in alle vormen van leidingisolatie. Met Helmond als uitvalsbasis isoleert Isolin al ruim 27 jaar leidingen in de woning en -utiliteitsbouw. De (levensmiddelen)industrie en de land en tuinbouw.

 • centrale verwarming (CV)
 • gekoeldwatersystemen (GKW)
 • warm- en koudwaterleidingen
 • stoomleidingen
 • hemelwaterafvoer (HWA)
 • riolering
 • vaten en tanks
 • technische installaties
 • luchtkanalen
Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten