FUSIE FRANSSEN GROEP*, ISOLIN EN COMBI ISOLATIE (Tholen): SAMEN STERKER!

De Franssen Groep is al jarenlang een bekend begrip in de regio. René Franssen startte het bedrijf ruim 50 jaar geleden. Het leveren en monteren van isolatiematerialen aan verschillende industrieën is waar hij zijn koers op inzette. Een écht familiebedrijf waar hoge kwaliteit en uitstekende service voorop stonden.

Toekomstbestendig maken
Dat veranderde niet toen zoon Remon Franssen het bedrijf in 2001 overnam. Sterker nog. Deze waarden bleven belangrijk, steigerbouw werd toegevoegd aan de dienstverlening en het bedrijf groeide tot wat het nu is. Tijd voor een volgende stap. “De grote kennis over isoleren in de scheepsbouw, jachtbouw, industrie en utiliteitsbouw willen we graag behouden en verder uitbouwen. Daarbij zijn onze vakmensen het meest belangrijk voor ons bedrijf. Om ervoor te zorgen dat we ook richting de toekomst onze klanten goed kunnen blijven bedienen hebben we ervoor gekozen om te fuseren met Combi Isolatie uit Tholen. Een bedrijf met dezelfde waarden als het onze. Franssen Groep, Isolin en Combi Isolatie gaan voortaan verder onder de naam FCG B.V.”, aldus Remon Franssen.

Geen onbekenden van elkaar
De bedrijven hebben een goede naam in de wereld van isolatie gecombineerd met steigerbouw. In de verschillende branches zijn zij geen onbekenden. Het fuseren van Franssen Groep, Isolin én Combi Isolatie tot FCG B.V. is een hele logische keuze. “We kunnen nog efficiënter werken, zitten verspreid door het hele land én bieden een nog breder pakket aan totaaloplossingen aan onze klanten, waarbij vakmanschap, kennis en het familiegevoel belangrijk blijven. Een win-win situatie dus”.

Nieuwe uitstraling
De komende periode zetten de bedrijven samen alle benodigde stappen om Franssen Groep, Isolin en Combi Isolatie te laten fuseren tot FCG B.V. Er komt een nieuwe uitstraling en er wordt een nieuwe website gebouwd. Klanten en leveranciers kunnen nog steeds rekenen op een oplossings -en servicegerichte manier van zaken doen. Zoals het hoort.

Wil je op de hoogte blijven van de koers van dit nieuwe bedrijf? Volg dan de social media kanalen!

* Onder de Franssen Groep B.V. vallen Isolatiebedrijf Franssen B.V. en Isolin B.V.
Nu Franssen Groep B.V. fuseert met Combi Isolatie gaan deze bedrijven samen verder als FCG B.V.

 

 

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten