Franssen Groep

Met gepaste trots viert Franssengroep dit jaar het 50-jarig jubileum!

In 2021 bestaat Franssengroep 50 jaar. En daar zijn wij trots op! Al vanaf het prille begin, toen René Franssen in 1971 meedeelde dat hij ‘voor zichzelf ging beginnen’, staat de kwaliteit van producten, dienstverlening en service voorop.

Sinds huidig eigenaar Remon Franssen in 2001 het stokje overnam van zijn vader, is deze koers onverminderd aangehouden. 50 jaar is een lange periode met veel herinneringen. Maar terugkijkend zijn we vooral dankbaar voor het vertrouwen die onze relaties ons altijd geschonken hebben.

Maar natuurlijk willen we ook alle medewerkers, die zich elke dag inzetten voor ons bedrijf of zich in het verleden ingezet hebben, bedanken. Voor het succes van ons nog steeds groeiende bedrijf vormen zij een belangrijke hoeksteen! Ook de komende decennia willen wij samen met onze medewerkers en relaties mooie herinneringen maken en mijlpalen toevoegen.

Wij zullen dit jubileumjaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan!
Wij proosten op de toekomst!

Franssen Groep

De rode draad in onze bedrijfsvoering

Kwaliteit is altijd de rode draad geweest in de bedrijfsvoering van Franssen Groep. Al vanaf het prille begin, toen René Franssen in 1971 meedeelde dat hij ‘voor zichzelf ging beginnen’, staat de kwaliteit van producten, dienstverlening en service voorop. Sinds huidig eigenaar Remon Franssen in 2001 het stokje overnam van zijn vader, is deze koers onverminderd aangehouden.

Kwaliteit in alle opzichten

Als we het hebben over kwaliteit, hebben we het over kwaliteit in de breedste zin van het woord. Van ons advies- en engineeringstraject en de materialen tot onze medewerkers, de service en de nazorg. Het vakmanschap van onze medewerkers wordt nationaal en internationaal ingezet. Scholing en bijscholing, onder andere via de stichting OOI, zorgt voor een verdere deskundigheidsverbreding. Vanzelfsprekend voldoen wij consequent aan de ARBO-eisen en onze VCA-certificering is een extra kwaliteitsgarantie. Bij het uitvoeren van projecten werken we conform het CINI-handboek ‘Isolatie voor de industrie’ en met de regelgevingen van instanties als Lloyds en Veritas als basis.

We willen én kunnen niet anders

Franssen Groep biedt een breed pakket isolatiewerkzaamheden aan een grote reeks opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Klanten, relaties en leveranciers van Franssen Groep Isolatie & steigerbouw kunnen altijd rekenen op een partner die van aanpakken weet. Een partner die kwaliteit aflevert en 100% staat voor haar producten en medewerkers.

Franssen Groep

Isolatie & steigerbouw

+31(0)487 510716

Kan niet bestaat niet !

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten