Franssen Groep verlicht Maas en Waal

De torenhoge driedimensionale kerstboom gebouwd van steigerpijpen, verlicht een groot deel van West Maas en Waal. De lichtstralen rijken ver de donkere hemel in. Het is een waar lichtspektakel die op een festival niet zou misstaan met de 750 kg. aan lampen die er in hangen.

De grote kerstboom stond vorig jaar ook pal voor het pand van Franssen Groep, maar was toen nog niet zo spectaculair verlicht. De verlichting en muziek zijn er dit jaar bijgekomen doordat de bouwers van de kerstboom uitgedaagd werden om het dit jaar “grootser” aan te pakken. “Je weet wel hoe dat gaat, van het één komt het ander en dan staat er ineens een soort van attractie,” aldus Bennie Philipse, initiatiefnemer van deze kerstboom en mede-eigenaar van EDS-steigerbouw (onderdeel van Franssen Groep).
De lichtshow wordt vanaf 17 uur ieder half uur herhaald en om 20 uur is de laatste show. ’s Morgens om 7 uur is er ook nog een show. De show duurt 15 minuten. Tussendoor is de kerstboom fel groen verlicht. De boom is te zien vanaf de Van Heemstraweg, ter hoogte van de rotonde met de Veesteeg, precies op de scheiding van Beneden Leeuwen en Boven Leeuwen.
Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten