Franssen Groep

Open dag 2019

Open dag relaties vrijdag 21 juni 2019

Met deze foto’s blikken we terug op een geslaagde open dag!
We hebben onze relaties ons bedrijf kunnen laten zien op onze nieuwe locatie in Boven Leeuwen.

Open dag zaterdag 22 juni 2019

We zijn trots op ons bedrijf en vonden het heel fijn om ons bedrijf van binnen en van buiten op onze nieuwe locatie te kunnen laten zien aan alle geïnteresseerden! Deze foto’s geven een sfeer impressie van deze geslaagde dag!

Franssen Groep

De rode draad in onze bedrijfsvoering

Kwaliteit is altijd de rode draad geweest in de bedrijfsvoering van Franssen Groep. Al vanaf het prille begin, toen René Franssen in 1971 meedeelde dat hij ‘voor zichzelf ging beginnen’, staat de kwaliteit van producten, dienstverlening en service voorop. Sinds huidig eigenaar Remon Franssen in 2001 het stokje overnam van zijn vader, is deze koers onverminderd aangehouden.

Kwaliteit in alle opzichten

Als we het hebben over kwaliteit, hebben we het over kwaliteit in de breedste zin van het woord. Van ons advies- en engineeringstraject en de materialen tot onze medewerkers, de service en de nazorg. Het vakmanschap van onze medewerkers wordt nationaal en internationaal ingezet. Scholing en bijscholing, onder andere via de stichting OOI, zorgt voor een verdere deskundigheidsverbreding. Vanzelfsprekend voldoen wij consequent aan de ARBO-eisen en onze VCA-certificering is een extra kwaliteitsgarantie. Bij het uitvoeren van projecten werken we conform het CINI-handboek ‘Isolatie voor de industrie’ en met de regelgevingen van instanties als Lloyds en Veritas als basis.

We willen én kunnen niet anders

Franssen Groep biedt een breed pakket isolatiewerkzaamheden aan een grote reeks opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Klanten, relaties en leveranciers van Franssen Groep Isolatie & steigerbouw kunnen altijd rekenen op een partner die van aanpakken weet. Een partner die kwaliteit aflevert en 100% staat voor haar producten en medewerkers.
Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten