Ons motto:

Kan niet bestaat niet!

Kwaliteit in isolatie en steigerbouw

Franssen Groep

De rode draad in onze bedrijfsvoering

Kwaliteit is altijd de rode draad geweest in de bedrijfsvoering van Franssen Groep. Al vanaf het prille begin, toen René Franssen in 1971 meedeelde dat hij ‘voor zichzelf ging beginnen’, staat de kwaliteit van producten, dienstverlening en service voorop. Sinds huidig eigenaar Remon Franssen in 2001 het stokje overnam van zijn vader, is deze koers onverminderd aangehouden.

Kwaliteit in alle opzichten

Als we het hebben over kwaliteit, hebben we het over kwaliteit in de breedste zin van het woord. Van ons advies- en engineeringstraject en de materialen tot onze medewerkers, de service en de nazorg. Het vakmanschap van onze medewerkers wordt nationaal en internationaal ingezet. Scholing en bijscholing, onder andere via de stichting OOI, zorgt voor een verdere deskundigheidsverbreding. Vanzelfsprekend voldoen wij consequent aan de ARBO-eisen en onze VCA-certificering is een extra kwaliteitsgarantie. Bij het uitvoeren van projecten werken we conform het CINI-handboek ‘Isolatie voor de industrie’ en met de regelgevingen van instanties als Lloyds en Veritas als basis.

We willen én kunnen niet anders

Franssen Groep biedt een breed pakket isolatiewerkzaamheden aan een grote reeks opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Klanten, relaties en leveranciers van Franssen Groep Isolatie & steigerbouw kunnen altijd rekenen op een partner die van aanpakken weet. Een partner die kwaliteit aflevert en 100% staat voor haar producten en medewerkers.
Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten