Medewerkers Franssen Groep

Kwaliteit in isolatie en steigerbouw

Medewerker in beeld

Toon Cobussen

Zijn hele werkende leven werkt Toon bij Isolatiebedrijf Franssen. Als jong manneke vond hij het fantastisch want je kwam nog eens ergens. Toon heeft namelijk altijd graag in het buitenland gewerkt. Hij heeft inmiddels over de hele wereld voor Franssen gewerkt. In de loop der jaren is het werken in de isolatiebranche ook verbeterd, de materialen van nu zijn veel prettiger om mee te werken.
n die 40 jaar heeft hij alle facetten van het vak eigen gemaakt, maar het beste is hij in plaatwerk. Nieuwe collega’s leren altijd veel en graag van Toon. Toon zegt altijd: je moet het maken zoals je het thuis ook zou willen hebben.
Aan (toekomstige) collega’s wil hij meegeven dat als je aanpakt, inzicht hebt en wil leren je mooie kansen krijgt bij Isolatiebedrijf Franssen.

Jamon Frederiks

Jamon is in januari 2017 op 19 jarige leeftijd bij Isolatiebedrijf Franssen komen werken. Hij heeft eerst via een uitzendbureau voor Franssen gewerkt en is daarna in dienst gekomen. Hij heeft als vooropleiding BBL Constructie bankwerker- lassen. Officieel is Jamon hulp-isoleerder, maar hij leert graag en wil uiteindelijk alles bij Franssen kunnen. Hij volgt nu op de Armaflex school van Franssen een interne cursus tot Armaflex medewerker. Hij is laatst zelfstandig op klus geweest, dat gaf hem een trots gevoel. Soms vindt hij het jammer dat wat hij isoleert weggewerkt wordt door plaatwerk, want dan kun je zijn werk niet meer zien. Maar plaatwerk wil hij ook nog wel leren.
Voor Jamon is zijn werk uitdagend en afwisselend. Hij houdt van de vrijheid en zelfstandigheid en vindt het een uitdaging om in oplossingen te denken. Hij gaat meestal op karwei in Nederland, heel soms in Duitsland en België. Hij ziet het ook wel zitten om in de toekomst te gaan werken aan een klus verder van huis!
Aan (toekomstige) collega’s wil hij meegeven dat je goed moet luisteren en mee moet kijken met collega’s, dat je dan veel leert! Hij vindt zijn collega’s een fijne en gezellige club.

Tomasz Podgorski

Inmiddels werk Tomasz al meer dan 5 jaar voor Isolatiebedrijf Franssen! Hij heeft eerst via een uitzendbureau voor Franssen gewerkt en dat beviel zo goed dat hij in dienst is gekomen als isoleerder. Tomasz leert graag en snel en heeft goede contactuele eigenschappen. Hij heeft via Franssen Groep een Excel cursus en een cursus Nederlands gevolgd (Tomasz is opgegroeid in Polen).
Tomasz werkt en denkt zoals het motto is van Franssen Groep: Kan niet, bestaat niet. Hij denkt absoluut in oplossingen. Inmiddels in hij alweer enkele jaren voorman. Hij leidt een hele ploeg van Franssen Groep op een scheepswerf in Nederland bij het isolatie werk op een schip. Hij vindt het een uitdaging om de kwaliteit en de levertijd mee te bewaken.
Hij wil graag aan (toekomstige) collega’s meegeven dat je niet bang moet zijn om te proberen, initiatief te nemen en te leren. Ook is hij dankbaar voor de kansen die Franssen Groep hem heeft geboden zodat hij erg is gegroeid. Hij gaat met plezier naar zijn werk omdat hij leuke collega’s heeft die wel in zijn voor een geintje.

Kom ook bij werken bij Franssen Groep !

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, txt, rtf, Max. bestandsgrootte: 200 MB.
Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten