Ons motto:

Kan niet bestaat niet!

Kwaliteit in isolatie en steigerbouw

Franssen Groep Isolatie & steigerbouw

Franssen Groep is sinds 1971 wereldwijd actief en gespecialiseerd in het isoleren van schepen, kleine en grote industrie, luchtkanalen, waterleidingen, machines en
filtersystemen.

Met gepaste trots viert Franssengroep dit jaar het 50-jarig jubileum!

In 2021 bestaat Franssengroep 50 jaar. En daar zijn wij trots op! Al vanaf het prille begin, toen René Franssen in 1971 meedeelde dat hij ‘voor zichzelf ging beginnen’, staat de kwaliteit van producten, dienstverlening en service voorop. Sinds huidig eigenaar Remon Franssen in 2001 het stokje overnam van zijn vader, is deze koers onverminderd aangehouden. 50 jaar is een lange periode met veel herinneringen. Maar terugkijkend zijn we vooral dankbaar voor het vertrouwen die onze relaties ons altijd geschonken hebben. Maar natuurlijk willen we ook alle medewerkers, die zich elke dag inzetten voor ons bedrijf of zich in het verleden ingezet hebben, bedanken. Voor het succes van ons nog steeds groeiende bedrijf vormen zij een belangrijke hoeksteen! Ook de komende decennia willen wij samen met onze medewerkers en relaties mooie herinneringen maken en mijlpalen toevoegen. Wij zullen dit jubileumjaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Wij proosten op de toekomst!

Gerenommeerd

Onze vele certificeringen en lidmaatschappen laten zien dat Franssen Groep vakwerk aflevert. We houden ons strikt aan wet- en regelgeving op het gebied van milieu, veiligheid en kwaliteitszorg.

Vakmensen

Ons bedrijf bestaat uit bijna 90 kundige medewerkers die stuk voor stuk van aanpakken weten. We investeren doorlopend in kennis, ervaring en ontwikkeling, zodat ons kwaliteitsniveau hoog blijft.

Turn-key

Franssen Groep is niet alleen uw partner in isolatie en steigerbouw. Wij zijn thuis in alles wat komt kijken bij renovatie- en bouwprojecten. Van advies en sloop tot en met asbestverwijdering en conservering van leidingen.

Experts in isolatie en steigerbouw

Alleen de beste materialen en monteurs zijn goed genoeg voor Franssen Groep.

Een indruk van Franssen Groep

Bekijk onderstaande video en zie wat ons werk zoal inhoudt.
Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten