Ons motto:

Kan niet bestaat niet!

Kwaliteit in isolatie en steigerbouw

Franssen Groep Isolatie & steigerbouw

Franssen Groep is sinds 1971 wereldwijd actief en gespecialiseerd in het isoleren van schepen, kleine en grote industrie, luchtkanalen, waterleidingen, machines en filtersystemen.

Gerenommeerd

Gerenommeerd

Onze vele certificeringen en lidmaatschappen laten zien dat Franssen Groep vakwerk aflevert. We houden ons strikt aan wet- en regelgeving op het gebied van milieu, veiligheid en kwaliteitszorg.

Vakmensen

Vakmensen

Ons bedrijf bestaat uit bijna 90 kundige medewerkers die stuk voor stuk van aanpakken weten. We investeren doorlopend in kennis, ervaring en ontwikkeling, zodat ons kwaliteitsniveau hoog blijft.

Turn-key

Turn-key

Franssen Groep is niet alleen uw partner in isolatie en steigerbouw. Wij zijn thuis in alles wat komt kijken bij renovatie- en bouwprojecten. Van advies en sloop tot en met asbestverwijdering en conservering van leidingen.

Experts in isolatie en steigerbouw

Alleen de beste materialen en monteurs zijn goed genoeg voor Franssen Groep.

  Franssen Groep Isolatie & steigerbouw is actief in scheepsisolatie, licht en zware industrie en utiliteit. Bijzondere specialisaties zijn het maken van isolatiematrassen en geluidsomkastingen. Vooral in de industrie maken veel opdrachtgevers gebruik van ons turn-key totaalpakket op het gebied van slopen, steigerbouw en conserveren.

  Kan niet bestaat niet!

  Een indruk van Franssen Groep

  Bekijk onderstaande video en zie wat ons werk zoal inhoudt.

  Franssen Groep

  Isolatie & steigerbouw

  +31(0)487 510716

  Kan niet bestaat niet !

  Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten