Kan niet bestaat niet!

Turn-key oplossingen

Van advies, projectbegeleiding, asbestverwijdering, demontage en sloop
tot steigerbouw, conservatie, tracing en isolatie.

Maritiem

Franssen Groep is uw totaalpartner op het gebied van scheeps- en jachtisolatie. Zowel onshore als offshore en overal ter wereld zijn wij actief in het isoleren van alle formaten boten en schepen.

Koude-isolatie

Met de juiste isolatiematerialen in de juiste dikte houdt u koude binnen in koelcellen en vrieshuizen en voorkomt u condens- en ijsvorming aan de buitenkant van leidingen en kanalen.

Thermische isolatie

Met warmte-isolatie van product-, lucht- en waterleidingen gaat er zo min mogelijk energie verloren. U bent milieuvriendelijk bezig en heeft tegelijkertijd een lagere energierekening en een comfortabel leefklimaat.

Isolerende coatings

Onze isolerende coatings worden toegepast in de scheepsbouw, industrie en woningbouw. De coating voorkomt corrosie, geluidstrillingen, energieverlies en beschermt mens en materiaal.

Isolatiematrassen

Met isolatiematrassen voor machines en componenten realiseert u persoonlijke bescherming en een forse energiebesparing. Onze in huis geproduceerde matrassen worden zelfs volop gebruikt door collega-isolatiebedrijven.

Geluidsomkastingen

Al onze vormen van akoestische isolatie zijn bedoeld om de geluidshinder en de geluidoverlast van machines, motoren, ventilatoren en generatoren te beperken en te voorkomen.

Utiliteitsisolatie

Medewerkers, bewoners en bezoekers van kantoren en zorginstellingen kunnen prettig, veilig en energiezuinig gebruikmaken van het gebouw dankzij de juiste vorm van utiliteitsisolatie.

Industriële Isolatie

Industriële ruimtes als productiehallen, koelcellen, energiecentrales, steenovens en schoorstenen worden door Franssen Groep voorzien van passende isolatie. Zo blijft zo veel mogelijk energie behouden.

Steigerbouw

Wij regelen, verkopen en verhuren steigers en ondersteuningen voor alle soorten bouwprojecten. Van groot tot klein en van opbouw tot en met afbouw. Zodat u en uw medewerkers met een gerust hart op hoogte werken.

Inspectie, engineering & thermografie

Na onze grondige check van uw leidingen of isolatiematerialen weet u precies hoe het ervoor staat met uw isolatie en uw rendement. In ons inspectierapport vindt u de beste oplossing voor uw situatie.

Heat tracing

Met een kwalitatief heat tracing systeem regelt u de temperatuur van uw producten. U beschermt uw leidingen en installaties en zorgt ervoor dat vloeistoffen niet stollen of bevriezen, maar precies op temperatuur blijven.

Brandwerende applicaties

Voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van brandwering en brandveiligheid? Franssen Groep heeft alles in huis voor het brandwerend isoleren van goten, leidingen, doorvoeringen en kanalen.

Franssen Groep

Franssen Groep Isolatie & steigerbouw werkt in de scheepsbouw, industrie en utiliteit. Al bijna een halve eeuw organiseren wij dit vanuit Druten en werken wij in heel Nederland, Europa en zelfs daarbuiten. In onze werkplaats worden projecten voorbereid door onze plaatwerkers en matrassenmakers. De isoleerders en plaatmonteurs verwerken vervolgens het materiaal op locatie. Ondertussen monitort de projectleiding de voortgang en tot slot verwerkt de afdeling administratie de hele werkstroom. Met z’n allen gaan we voor kwaliteit in elk opzicht.

Franssen Groep

Isolatie & steigerbouw

+31(0)487 510716

Kan niet bestaat niet !

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten