Leidingisolatie
Leidingisolatie
Leidingisolatie
Leidingisolatie
Leidingisolatie
Previous
Next

Gespecialiseerd in alle
vormen van leidingisolatie

Isolin is gespecialiseerd in alle vormen van leidingisolatie. Met Helmond als uitvalsbasis isoleert Isolin al ruim 27 jaar leidingen in de woning en -utiliteitsbouw. De (levensmiddelen)industrie en de land en tuinbouw.

Isolin levert en monteert isolatie om koude-of warmteverlies, geluid of condensvorming te verminderen:

  • centrale verwarming (CV)
  • gekoeldwatersystemen (GKW)
  • warm- en koudwaterleidingen
  • stoomleidingen
  • hemelwaterafvoer (HWA)
  • riolering
  • vaten en tanks
  • technische installaties
  • luchtkanalen

Specialist in brandwerend isoleren

Isolin is daarnaast specialist in brandwerend isoleren van leiding en kanaaldoorvoeringen.
Snelheid, flexibiliteit en stiptheid staan bij isolin hoog in het vaandel. Door jarenlange ervaring kent Isolin het speelveld als geen ander. Adequaat in logistieke planning en een vakbekwame, flexibele ploeg isoleerders maakt Isolin meester in het invullen van klantwensen. Niet voor niets heeft Isolin een gedegen klantbestand opgebouwd. Isolin sluit naadloos aan in uw productie proces.

Sinds 1 juli 2019 is Isolin onderdeel van de Franssen Groep in Boven-Leeuwen. Een bundeling van kennis, ervaring en manschappen levert voor alle partijen voordelen op.

Isolin levert maatwerk

Isolin levert en monteert alle soorten isolatie ten behoeve van centrale verwarming (CV), gekoeldwatersystemen (GKW), warm- en koudwaterleidingen, stoomleidingen, hemel- waterafvoer (HWA) en riolering, vaten en tanks, technische installaties en luchtkanalen. Ook kan Isolin het brandwerend afdichten van alle soorten doorvoeringen voor u verzorgen.

U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte door Isolin laten maken voor de verschillende isolatiewerkzaamheden. Dit kan op diverse manieren: u verstrekt ons de verschillende diameters met het aantal meters en indien van toepassing het aantal appendages en/of bochten en de toe te passen isolatiematerialen. U verstrekt ons tekeningen (en bestek). Isolin komt het werk ter plekke opnemen. Isolin maakt dan voor u een reële prijsopgave, zodat u van te voren weet wat de isolatiewerkzaamheden gaan kosten.

Isolin prijzenboek

Het Isolin prijzenboek geeft u een indicatie van ons prijsnivo. Het Isolin prijzenboek wordt gebruikt door vele opdrachtgevers van Isolin en installatie-adviseurs als leidraad bij hun calculaties. U kunt het prijzenboek aanvragen per mail ([email protected]) of via ons contact formulier.
Isolin hoopt op een prettige manier zaken met u te doen!

Isolin

Varenschut 17 a
5705 DK Helmond
Tel: 0492-660396
Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten