Maritiem
Maritiem
Maritiem
Maritiem
Previous
Next

Maritiem

Scheeps- & jachtisolatie

Isoleren in optima forma

Wie uitblinkt in scheepsisolatie bewijst het isolatievak in alle facetten te beheersen. Franssen Groep is al sinds jaar en dag toonaangevend op het gebied van scheepsisolatie. Van thermische, geluids- en brandisolatie van accommodaties tot het isoleren en tracen van dekleidingen en het isoleren van uitlaten; wij engineeren en realiseren. Overal vindt u bewijzen van ons vakmanschap. Zowel nationaal als internationaal. Zowel op boten op de binnenvaart als jachten en schepen op de zeevaart.

De scheepsisolatie die wij bieden, bestaat uit:

  • Thermische isolatie van accommodaties aan boord van verschillende soorten schepen.
  • Brandwerende isolatie met afwerking van plaat of hittebestendig marinedoek. Zowel mogelijk met aluminium als staal.
  • Geluidsomkastingen voor motoren en generatoren. Het geluidwerend isoleren van machinekamers is ook een vorm van geluidsisolatie.
  • Isoleren van uitlaatgassystemen door middel van isolatiematrassen en/of afwerking met aluminium of rvs-plaatmateriaal.
  • Tracen en isoleren van dekleidingen aan boord van tankers.
  • Isolatiematerialen in de vorm van een bouwpakket. Deze kant-en-klare isolatiepakketten worden verzonden naar scheepswerven over de hele wereld en door lokale arbeiders gemonteerd.

Isolatie op locatie of isolatie als exportpakket?

Franssen Groep verzorgt en monteert de isolatie ter plekke. Laat u de isolatiematerialen liever door lokale arbeiders monteren, omdat uw schip bijvoorbeeld in het Midden-Oosten wordt gebouwd? Het is ook mogelijk exportpakketten af te nemen. Dankzij onze kant-en-klare isolatiepakketten, voorzien van heldere instructies, monteert en realiseert u zelf de isolatie. Of u nu kiest voor isolatie ter plekke door Franssen Groep of voor een isolatiepakket per post, bij alle vormen van isoleren wordt voldaan aan de extreem hoge kwaliteitseisen die in de scheepvaart gesteld worden.
Scheeps- & jachtisolatie
Maritieme isolatie op elke locatie
Of het nu gaat om geluidsisolatie, warmte-isolatie of het brandwerend isoleren van schepen en jachten. Het isoleren van uitlaten en leidingen op het dek of het leveren van isolatiematerialen aan scheepswerven duizenden kilometers verderop. Franssen Groep is uw specialist in scheepsisolatie. Zowel on- als offshore. Zowel dichtbij als aan de andere kant van de wereld.

Thermische Isolatie

Het thermisch isoleren van ruimtes en accommodaties aan boord van schepen zorgt ervoor dat er geen warmte verloren gaat.

Geluidsomkastingen

We isoleren onder andere motoren, generatoren, ventilatoren en machinekamers, zodat deze machines zo min mogelijk geluidsoverlast produceren.

Brandwerende Isolatie

Brandisolatie van leidingen en doorvoeringen is vaak wettelijk verplicht. Met de juiste brandpreventie houdt u brand op afstand.

Isoleren van uitlaatgassen

Met een isolatiematras of isolatie met afwerking van aluminium of rvs-platen, veroorzaken uitlaatgassen geen hinder of gevaar.

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten