Franssen breidt uit met steigerbouw

Franssen breidt uit met steigerbouw

Wij zijn verheugd om u te informeren dat Isolatiebedrijf Franssen haar bedrijfsactiviteiten heeft uitgebreid met steigerbouw. Voortaan kunt u bij ons terecht voor isolatie, steigerbouw of een combinatie van beide. Ons nieuwe steigerbouwbedrijf, EDS steigerbouw, maakt samen met Isolatiebedrijf Franssen deel uit van de Franssengroep.

EDS steigerbouw

EDS steigerbouw wil zich met name toeleggen op industriële steigerbouw en scheepsvaart. Want ook in deze branches wordt steeds vaker met steigers gewerkt op (kleine) hoogtes, om de veiligheid van uzelf en uw personeel te waarborgen. U kunt bij EDS steigerbouw terecht voor montage, demontage, verkoop, verhuur en inspectie van alle soorten steigersystemen. EDS steigerbouw onderscheidt zich op het gebied van veiligheid. Zo beschikken o.a. de medewerkers allen over de vereiste papieren en is EDS steigerbouw bevoegd als steigerbouwinspecteur.

Wat verandert er voor u?

U krijgt nog meer service, want voortaan kunnen wij met de Franssengroep een totaaloplossing bieden voor isolatie en steigerbouw. Dat betekent dat u één aanspreekpunt heeft voor alle diensten. Het meedenken met u als klant, die extra stap zetten, het snelle schakelen, betrouwbare dienstverlening. Kortom alles wat u gewend bent, kunt u ook verwachten van de Franssengroep en EDS steigerbouw.

Gerenommeerde opdrachtgevers

EDS steigerbouw werkt momenteel aan diverse grote opdrachten van gerenommeerde opdrachtgevers. Zo mogen we o.a. voor bouwconcern VolkerWessels 75.000m2 steigerwerk monteren en demonteren. Willems Constructie heeft de opdracht gegeven, om de opbouw van een superjacht van Heesen Yachts in Oss te voorzien van steigers. En voor scheepsbouwbedrijf De Gerlien van Tiem hebben we reeds een opdracht naar volle tevredenheid voltooid om in het ruim van een tanker een compleet bordes te bouwen voor scheepsreparatiewerken.

Vragen?

Misschien heeft u nog vragen naar aanleiding van dit schrijven. Stel ze gerust. Ook kunt u kijken op www.eds-steigerbouw.nl voor meer informatie over EDS steigerbouw.

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten